8 Aralık 2006

Eau d' Hadrien by Annick Goutal (1981)


Notalari: limon, agac kavunu, selvi agaci

Ismini duydugumda cok seksi buldugum ve sadece ismine bakarak denemeden aldigim ilk parfumdu... Eau d' Hadrien ust notalarinda limon olan, rahatlatici ve serinletici bir butik parfumu.

Cok sade, basit ve cok kolay giyilebilen bir yaz parfumu.Ben odun notalarini EDT'de neredeyse hic hissedemiyorum. EDP versiyonu ise daha yogun ve baharatimsi.

Eau d'Hadrien, eger limon notasi agirlikta bir yaz parfumu olmasaydi basit formulunden oturu cok SIKICI bir koku olabilirdi. Ben ayni tarzda baska parfumler aradim, her seferinde donusum yine Eau d'Hadrien'e oldu.

Yine ayni cizgide Eau de Sud, Hadrien'e cok benziyor ama daha sert,odunumsu ve yogun bir koku. Unisex olarak piyasaya surulmus ama genelde erkeklerin tercih ettigi bir parfum.

Annick Goutal parfumlerini kesfedebilmeniz guzel bir set var. Ismi "Annick Goutal Perfumes Variety Gift Set" olarak geciyor ve alti parcadan olusuyor.



Set icerisindekiler: PETITE CHERIE, EAU DU CHARLOTTE, EAU DU CIEL, EUA D'HADRIEN, GARDENIA PASSION, EAU DU SUD & EAU D'HADRIEN SABUN 1.7 oz.

Hiç yorum yok: