8 Aralık 2006

SONGES by ANNICK GOUTAL (2006)



Icerik: Frangipani (Bati Hindistan'da yetisen kirmizi yasemin diye adlandirilan bir bitki turu), ylang ylang, yasemin, incense(tutsu), vetiver(kabe samani), copahu balm(??), pepper( biber), sandalwood(sandalagaci), amber(amber), styrax(gunluk agaci) ve vanilya

Mauritius adasinda, egzotik bir cicek bahsecinde romantik bir gece yuruyusune cikan Camille Goutal beyaz ciceklerin kokusuna hayran kalir ve bu ciceklerden elde edilmis ozel bir parfumun hayalini kurar. Daha sonra Isabelle Doyen ile yeni parfumleri icin calismaya baslarlar. Amac, o cok ozel ve romantik duyguyu yeni parfumlerine tasiyabilmektir. Kadinsi cekiciligin ve duygusalligin vurgulandigi bu parfume "Songes" adini veririler.

Bu parfum hayal kurmayi seven bayanlara hediye ediliyor ve hayallerinizi gercege donusturmek icin size sihirli bir firsat veriyor.

Vanilya kokusunun daha yogun olmasindan midir bilmiyorum, EDT bende daha guclu duygular uyandirdi.

Parfumu bulan ikili romantik yuruyuse cikacak kadar guzel bir havada bu parfumu kesfetmis olsa dahi ben soguk bir havada,pencereden dusen yapraklari izlerken elimdeki bir fincan sahlepi iciyor ve bu parfumu giyiyor olacagim.

Parfumun kaliciligi bir kac saatten ibaret olsa bile, verdigi sicaklik icin deger.Vanilya kokulari arasinda simdilik en sevdigim parfum "Songes" oldugu icin benim kisisel parfum gardrobumdada bulunuyor.

Bu yorum tekrar derlenecektir.

Hiç yorum yok: