5 Haziran 2007

SUNFLOWERS by ELIZABETH ARDEN (1993)


Bugun, uzun zamandan beri ilk kez evdeyim ve yeni parfum yorumlari yazabilmek icin zamana sahibim. Perfume Fan Club'in email adresinde birikmis olan maillerde, yaz kokulari uzerine bir dosya acmam konusunda yorumlar aliyordum. Firsati guzel degerlendirmek icin uygun fiyata bulunabilecek hos yaz kokularindan bahsetmek istiyorum.

Sunflowers yaklasik 4 aydir yorum yazmami bekleyen hos ve uygun bir koku. Ben 100 ml'lik parfum sisesi icin 7 dolar odedim. Fakat acikcasi biraz sansliydim ve bir indirim yakalamistim. Buna ragmen sag tarafta verdigim linklerden bu kadar olmasa bile uygun fiyata bu kokuya sahip olabilirsiniz.

Notalari: gul, sedir, limon, misk, yosun, amber, mandalina ve yasemin.

Sunflowers tende gelismesi zaman alan bir parfum. Alt notalarda parfumun ismine konu olan aycicegi kokusunu gercekten alabiliyorsunuz. Acilistaki gul notasi bazilari icin yogun ve sekerli olabilir. Siz bu gruba giriyorsaniz, Sunflowers'i kis kullanimi icin bir kenarda saklayin derim. Parfumun etkisi fiyatina gore kesinlikle cok tatmin edici.


Eger cok ozel bir koku ariyorsaniz, Sunflowers aradiginiz koku degil.

Birkac web sitesinde parfum icin "gece kullanimina uygundur" yazildigini gordum. Bu fikre katilmiyorum. Sunflowers gunduz kullanimina uygun ve rahatlikla, hergun giyebileceginiz bir koku. Ornegin cok guzel bir plaj parfumu olabilir. Sunflowers bana gunesi ve plaji animsatiyor...

Bu parfumu denemenizi oneririm...

Resimler "www.essentialoil.in" adresinden alinmistir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

kesinlikle katılıyorum. hafif çiçeksi kokuları sevenler için çok ideal.. ben günlük kullanıyorum. fiyatı da indirimlede 100 ml si 29 tl ye alınabilir...