25 Haziran 2007

VERY IRRESSITIBLE by GIVENCHY


VERY IRRESISTIBLE Eau De Toilette(2003)

Notalari:Centifolia Rose(cok yaprakli bir cesit gul), Peony Rose( sakayik gulu), Fantasia Rose(fantazi gulu), Passion Rose(tutku gulu), Emotion Rose(duygu gulu), Verbena Leaf(mineçiçeği yapragi), Star Anise(anason),rosewood(gul odunu), misk.

Very Irresistible serisinin tum parfumlerini cicek kokulari(gul) familyasina dahil edebiliriz. Parfum serisinin afisleri Liv Tyler'in resimleri ile suslendi ve tanitimina 2003 yilinda baslandi.

Ilk olarak Eau de Toilette (acik pembe sise) versiyonu piyasaya suruldu. Bu versiyonun aciklamasinda gece kullanimina uygundur diye not dusulmus. Fakat hafif ve gun icerisinde kullanima uygun. Ismi gibi karsi konulamaz yada seksi cagristiran bir koku olmadigini not dusmeliyim. Very Irresistible, 5 farkli gulun kullanilmasiyla tamamlanmis, kisaca gul ve miskten olusan bir parfum. Mukemmel oldugunu dusundugum grup icerisinde degil ama basit ve giyilmesi kolay formulu ile olumsuz elestiri yapabilecegim bir parfum de degil. Parfumun genc kiz parfumleri ile olgun bayan parfumleri arasinda sikisip kalmis ve kendi begenisine uygun koku bulamayanlar tarafindan sevilecegini dusunuyorum (ozellikle 20-40 yas grubu icin uygun). Bunlara ek olarak serinin diger parfumlerini denemeden once,ilk olarak, bu versiyonunu denemenizi oneririm. Eger parfum zevkinize agir gelirse yaz versiyonunu, hafif gelirse de Sensual versiyonunu denemenizi oneririm.



VERY IRRESISTIBLE SENSUAL

Notalari:Centifolia Rose(cok yaprakli bir cesit gul), Peony Rose( sakayik gulu), Fantasia Rose(fantazi gulu), Passion Rose(tutku gulu), Emotion Rose(duygu gulu), Verbena Leaf(mineçiçeği. yapragi), Star Anise(anason),rosewood(gul odunu), Vanilla(vanilya), Patchouli(paculi).

Very Irresistible Sensual versiyonu kisaca EDT versiyonundan daha yogun,daha sekerli ve paculi ilave edilmis hali olarak dusunulebilir. Kimisi icin gece kokusu olarak, kimisi icin ise gunduz kokusu olarak kullanilabilir. EDT hafif ve miskli bir yapidayken, Sensual daha yesil, yogun ve taze gul kokusu iceriyor. Vanilya alt notalarda basarili tamamlanmis ve kullanan kisiyi konforlu hissettiriyor. Cicek kokularinda yogunlugu sevmedigim icin bu parfumun ust notalarini sevmedim. Orta ve alt notalari ise benim icin daha dengeliydi. Buna ragmen piyasadaki pek cok parfumden cok daha basarili buldugumu belirtmek istiyorum.

Parfumun benim denemedigim diger bir versiyonu daha var ve Very Irresistible Harvest'i dener denemez bu yorumu guncelleyecegim.

Reklam Filmleri:

2 yorum:

L U P İ T A dedi ki...

VERY IRRESISTIBLE Eau De Toilette en son aldığım parfüm ve çook çok beğendimm hem gece hem gündüz kullanabiliyorum ama ben sürekli aynı parfümü kullanamayanlardanım :(

koray dedi ki...

geçen bu iki parfümü deneme imkanım oldu klasik irresistıble i çok sevdiğimi söyleyemem ama sensual daha kullanılabilir geldi daha fazla sevdimve saraha jessica pakerin covetine benzettiğimi de eklemek istiyorum