3 Haziran 2010

CHANEL NO 28 LA PAUSA (2007)

Cok sevdigimi dusundugum bir parfum oluyor. Gunlerce, haftalarca, aylarca ve hatta yillarca kullaniyorum ve birgun artik sevmedigim kararina variyorum. Hayatimin son 3 yilinda koku zevkim inanilmaz degisti. Eskiden koleksiyoncuydum. Giymekten cok, koklamayi sevdigim parfumleri satin aliyordum. Simdilerde bunu yapmiyorum.

Neredeyse butun parfumlerimi sattim. 5 adet parfumum kaldi sadece. Eski koleksiyondan gonderemedigim birkac koku iste...
Simdilerde koleksiyonumu yeniden duzenliyorum. Bu gunlerde almayi dusundugum oncelikli parfum Chanel No 28 La Pausa. Les exclusifs serisinden bir parfum. Yine bir "iris" kokusu. Cok giyilebilir, sevilebilir hatta paylasilabilir bir koku:). Baska iris kokulari da biliyorum cok sevdigim ama La Pausa buram buram Chanel kokuyor. Ve ben tekrar Chanel giyebilmek istiyorum.

Koleksiyondaki tek begendigim La Pausa degil ama en cok istedigim La Pausa. Parfum tenimde kalici bile degil ama ben onun butun karakteristik ozelliklerini seviyorum.

Sizin bu gunlerde giydiginiz koku hangisi? Var mi benim gibi almayi cok istediginiz?

2 yorum:

pi dedi ki...

Merhaba,
L'Artisan'dan Nuit de Tuberose denemek istediğim bir parfüm. Comme des Garçons Holygrace ve Holygrapie'yi de merak ediyorum.
Son zamanlarda kullandığım parfüm Annick Goutal Mandragore ve Estee Lauder Bronze Goddess

Adsız dedi ki...

Merhaba bende channel 28 la pause kullanmak istiyorum ama nerden bulabilirim