12 Temmuz 2011

ROSSY de PALMA, ETAT LIBRE D'ORANGE


Rossy de Palma icin yaptigim kacinci yayinlanmayan parfum yorumu bu bilmiyorum.  Bir sekilde hep yarim kaliyor ve hep unutuluyor.

Rossy de Palma'yi seviyorum. Sadece, bir sise alip giyecek kadar degil. Favori gul parfumum Rossy de Palma degil! Buna ek olarak, Rossy de Palma en az favori gul parfumum kadar kaliteli ve bir o kadar mukemmel tamamlanmis.

Parfum notalari: Ginger, karabiber, bergamot, Bulgar gulu, yasemin, benzoin, tutsu, kakao ve paculi.

Parfum burunlari: Antoine Lie ve Antoine Maisondieu

Notalara bakinca cok sevilebilir bir koku oldugunu dusunuyorum. Zaten parfumun kendisini de oldukca sevilebilir buluyorum. Rossy de Palma bir gul parfumu. Bir cerebrity parfumu. Gul parfumlerini cok seven Rossy de Palma icin tasarlanmis bir koku. Parfum tasarlanirken bastan cikarici bir koku elde edilmeye calisilmis. Hatta bir iki kaynaktan ogrendigime gore haremdeki bayanlarin bastan cikarmak icin kullanacagi koku ne olurdu diye dusunulererek tamamlanmis. Muhtesem Yuzyil dizisinde, Hurrem'in dansi sahnesinde giydigi parfumu hayal edin. Gercekten oyle bir koku, bastan cikarici...

Baharatli, gizemli, tende kaliciligi yuksek bir parfum. Meydan okuyan bir gul kokusu. Baharatli parfumleri ve gul notasini seven, seksi bir parfum arayan bayanlarin istedigi koku Rossy de Palma olabilir.

Hiç yorum yok: