8 Aralık 2006

FLOWERBOMB by Viktor & Rolf




Notalari: Bergamot(bergamut), Tea(cay) ,Jasmine(yasemin), Freesia(frezya), Orchid(orkide), Rose (gul), Patchouli(silhat)

Bu yorumu ufacik bir numune sisesine gore yapiyorum. Icerigindeki yasemin,gul, orkide, cay, bergamot parfum acilisindan sonra kisa bir sure icinde kendini belli ediyor. Hafif sigara kokusu var bu parfumde. Sanki cicek ozlerinden olusan hafif sekerli bir parfumle sigara icilen bir odaya girmissin ve uzerine hafif sigara kokusu sinmis gibi. Bence bu hafif dumanimsi koku bu parfume olgunluk vermis biraz da cekicilik. Ama hepsi bu kadar. Benim ne favori parfumlerimden biri, nede fiyatina deger oldugunu dusundugum bir parfum.

Her seye ragmen bu parfumun sisesine deginmeden yapamayacagim. Guzel ve sade bir tasarim olmus. Sisesini, icindeki parfumden cok daha fazla begendim.

Resim www.nordstrom.com adresinden alinmistir.

Bu yorum bastan sona bir kez daha yapilacaktir.

3 yorum:

sevgi dedi ki...

açıklama yapman çok güzel olmuş.fazlasıyla merak ettiğim kokulardan biri.teşekkürler.

Adsız dedi ki...

viktor rolf un kokuları benim için her zman hüsran olmuştur hiçbir parfümünde bi ilerleme kaydedildiğini düşünmüyorum bu arad madamosielle uzun zamandır blogla ilgilenmiyorsunuz nedenini çok merak ediyorum

en güzek koku anne kokusu dedi ki...

hiç bir özelliği olmayan, tam olarak menşeini bilemiycem ancak alalade çiçek kokulu fransız kokularından biri ya da onlardan bir farkı olmayan, şişesi kokusuna göre daha özel olan bir parfüm. nedense global olarak Duty Free'ler bayılıyorlar böyle her yeri bu parfümün reklamı ve şişeleri ile donatmaya...