5 Haziran 2007

Juicy Couture by Juciy Couture (2006)


Notalari: karpuz, sumbul, mandalina, tutku meyveleri, elma, caramel creme brulee(karamel), parcalanmis kuru yapraklar, paculi, odun parcaciklari, kadife çiçeği, su sumbulu, yaban gulu, zambak, vanilya.

Juicy Couture 2006 yilinda cikardigi ilk parfumu ile piyasadaki yerini aldi. Bu parfum ile beraber markanin orta yas hayranlarinin bir kismi hayal kirikligina ugradi. Juicy Couture meyve kokularini sevenler icin son derece dinamik bir koku olarak piyasalardaki yerini aldi.

Kralliklardan gelen asaletin sembolize edildigi parfum sisesi siradan ama sik olmus.
Juicy Couture ciceklerle suslu bir meyva tabagi hissi uyandiriyor. Parfum, acilisini sekerli meyveler ile yapiyor(ozellikle karpuz). Orta notalarda sumbul, beyaz cicekler, karamel ve vanilya hissediliyor.

Parfumdeki sumbulun tamamlanisini begeniyorum. Fakat eksik olan bir seyler var. Bu parfum tende yeterince gelisemiyor. Gorunusu cok guzel ama kremasi kivamsiz olmus bir pasta gibi...Marka bu derinligi ve karmasik yapiyi Juicy Couture'a verebilseydi markanin orta yas grubundan kullanici kitlesi artabilirdi. Fakat su hali ile ancak 15-25 yas grubunun severek giyebilecegi bir parfum olabilir.

Miss Cherie, Juicy Couture, Sire des Indes ve Delices de Cartier ayni tarz parfumler. Bu dort parfum arasinda bir karsilastirma yapacak olursam Miss Cherie, Juicy Couture ile neredeyse ayni tarza, Delices de Cartier daha cok vanilya agirlikta, Sira des Indes ise klasik bir meyve parfumu havasinda daha karmasik bir koku olacakti.

Sonuc olarak Juicy Couture'i 15-25 yas gurubuna oneriyorum. Parfumu tarziniz icin hafif buldusaniz Sira des Indes'i denemenizi oneririm.

Hiç yorum yok: