23 Ağustos 2007

Virgin Island Water by Creed (2007)


Notalari: Bergamot, Limon, Mandalina, hindistan cevizi, kurutulmus hindistancevizi,yasemin, ambercicegi, Ylang-ylang, zencefil,Tonkin Miski, beyaz rom ve seker kamisi.

Notalari arasinda hindistan cevizi ve seker olan bir parfumu sevebilir misiniz?
Virgin Island Water bu karaktere sahip ama sevebildigim ender kokulardan birisi.
Ciddi bir koku degil ama muthis bir tatil, muthis bir yaz kokusu. Ustelik hindistancevizine ragmen her yas grubundan, herkesin kullanabilecegi bir koku.

VIW diger Creed pafumleri gibi Unisex bir koku ama sekerli bir koku oldugu icin bayanlara daha uygun oldugunu dusunuyorum.

Parfumun ismi ve cikacagi tarih aciklandiginda bu koku uzerine cok polemikler yapilmisti. Ismi ile dalga gecilmis ve bu isme sahip bir parfumun erkekler tarafindan benimsenmeyecegi konusulmustu.

Bunlara ek olarak hindistancevizini parfum icerisinde sevmeyen -benim gibi- cok fazla kisi vardi. VIW piyasaya cikti ve parfum yorumculari bir sure suskun kaldi. Bu suskunlugun sebebi parfumu gercekten begendiklerini dusunmeleriydi.

Bu begeniyle birlikte akillara ikinci bir soru daha geldi. Ciddi olmayan ve sadece keyfi kullanilacak bir parfum icin bu kadar para verilmeli miydi?

Eger gercekten cok ama cok sevdiyseniz...
Belki iyi bir indirim yakalar ve bu parfumu edinmek isteyebilrisiniz.
Indirimsiz fiyatina degecek bir parfum oldugunu dusunmuyorum.



Virgin Island resmi "www.islandtimebasketball.com" adresinden alinmistir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bir çok ünlünün tercih ettiği bir marka creed ama sen fazla beyenmemişsin bende tam olarak bilmiyorum kokularını merak ettim şimdi