15 Haziran 2010

31 RUE CAMBON - CHANEL

Tamamen tesaduf iki Chanel parfumunden ust uste bahsediyor olmam. Az once deliler gibi arzuladigim bir parfum numunesini bulamadigim icin son anda sprayledigim Chanel 31 Rue Cambon hakkinda yazmak istiyorum. Bu parfumu cok onceleri yorumlamistim. Aradan 3 yil gecmis. Kizimdan ve hamileligimden once yani. Bu surec icinde ben burnumu cok dinlendirdim ve bu nedenle basa dondum. Fakat bu seferki basa donme parfumu anlayamama degil tam olarak. Bu seferki basa donme artik siseden koklamayi sevdigim bir kokuyu degil, kullandigimda begenildigine emin oldugum kokulari sevmeye donus...

31 Rue Cambon icerik olarak cok guzel ve uyumlu. Fakat o acilisi beni mahvediyor. Ben artik "neroli" acilislarini sevmedime karar verdim. Neroli bana agir geliyor. Bunu bir oda kokusu ile kesfettim. Rue Cambon'da orta ve alt notalari parfumu sevmemi sagliyor. Fakat bu parfumu daha uzun yillar kendi parfum gardrobumda goremiyorum.

1 yorum:

pi dedi ki...

Her iki parfümü de denemek isterim. Özellikle de Luca Turin'in kitabındaki yorumlar üzerine, bir de sizin bu iki Chanel'i yorumladığınızı görünce.