20 Temmuz 2011

KARMA SOLID PARFUM, LUSH'TAN.


Bazi gunler parfum giymek istemiyorum. Ama bir koku ihtiyaci hissediyorum. Butun gun evde esofman ile durdugumda, spor yaparken, dustan hemen sonra, uyumadan hemen once, carsi-pazar islemlerinde, bazi haftasonlari Karma krem parfumu giyiyorum.

Karma icin tam olarak parfum diyemeyecegim. Daha cok konfor ve rahatlama amacli giydigim bir koku. Makyaj cantamda her zaman tasidigim birkac urunden biri.

Karma tam olarak nasil kokuyor? O kadar basit ki...Portakal, lavanta, limon, cam agaci, paculi ve recine. Dinlendiren bir koku oldugu bu basit notalardan anlasilabilir. Guzel bir gunde, ormanda bir salincak uzerinde uzanmanin verdigi konfor gibi. Sandoz erirken hani portakalimsi bir koku cikarir ya oyle birsey...Basit ve guzel, uniseks...Krem parfumu kolay tasiniyor, seyahat ederken zorluk cikarmiyor. Tek seferde cok az bir miktari mesela bileginize surup, parmaginizla hafifce dagitabilirsiniz.  Cok sert bir sekilde degil, nazikce yaparsaniz yagli tabaka birakmamasi gerekiyor.

Minik, fazla el yakmayan, guzel bir koku.

1 yorum:

Bibu Butik dedi ki...

Lush'ta bakmıştım karmalara,kalıcı olmadıgını düşünerekten denemek aklımabile gelmemişti..Bi dahakine daha bir derinlemesine bakıyım :))